Antykwariat fantastyka literatura piękna

Wydawnictwo Czytam tam
Skup książek Moje konto Koszyk Nasze sklepy Nasze Allegro Jak kupować? Regulamin O Antykwariacie Kontakt

Szukaj

wyszukaj tylko w grupie "Pozostałe"

Szukam książki

Szukam książki

FIZJOLOGIA SMAKU

Kod produktu: 02355
FIZJOLOGIA SMAKU
Tytuł: FIZJOLOGIA SMAKU
Autor: ANTHELME BRILLAT-SAVARIN
Wydawnictwo: P.I.W.
Rok wydania: 1996
Format książki: 170 x 120 mm
Ilość stron: 265
ISBN: 83-06-02498-2
Okładka: twarda

Poleć znajomemu poleć
Zadaj pytanie sprzedawcy pytanie

Opis książki

Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) był francuskim prawnikiem, sprawował urząd sędziego i pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 r. opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej - dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.

www.antykwariat.waw.pl
Proszę czekać - trwa ładowanie treści