Antykwariat fantastyka literatura piękna

Wydawnictwo Czytam tam
Skup książek Moje konto Koszyk Nasze sklepy Nasze Allegro Jak kupować? Regulamin O Antykwariacie Kontakt

Szukaj

wyszukaj tylko w grupie "Sportowcy"

Szukam książki

Szukam książki

BIAŁO CZERWONI NA TALERZU

Kod produktu: E8583
BIAŁO CZERWONI NA TALERZU
Tytuł: BIAŁO CZERWONI NA TALERZU
Autor: TOMASZ LEŚNIAK
Wydawnictwo: INNE
Rok wydania: 2016
Format książki: 250 x 200 mm
Ilość stron: 174
ISBN: 9788380911208
Okładka: twarda
Stan ogólny:

bardzo dobry

Punkty rabatowe: 150 pkt.
Cena: 15,00 zł

Poleć znajomemu poleć
Zadaj pytanie sprzedawcy pytanie

Opis książki

 Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: „Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

 
Tomasz Leśniak – od 12 lat kucharz piłkarskiej reprezentacji Polski. Krakowianin. Szefem kuchni po raz pierwszy został w wieku 20 lat. Do niedawna szef kuchni w krakowskim hotelu Sheraton. W 2013 roku został zaproszony do Watykanu, gdzie przygotował uroczysty obiad świąteczny dla Gwardii Szwajcarskiej wedle menu swojego autorstwa.
 
Janusz Basałaj – jeden z najbardziej znanych polskich publicystów i komentatorów sportowych. Twórca redakcji sportowej „Canal+”, były szef sportu w TVP, zastępca redaktora naczelnego „Przeglądu Sportowego”. W sezonie 2004/5 był prezesem Wisły Kraków. Dziś dyrektor departamentu mediów i komunikacji w PZPN. Miłośnik dobrego jedzenia, nie zawsze zdrowego.
www.antykwariat.waw.pl
Proszę czekać - trwa ładowanie treści