Antykwariat fantastyka literatura piękna

Wydawnictwo Czytam tam
Skup książek Moje konto Koszyk Nasze sklepy Nasze Allegro Jak kupować? Regulamin O Antykwariacie Kontakt

Szukaj

wyszukaj tylko w grupie "Pozostałe"

Szukam książki

Szukam książki

THE PROFESSIONAL CHEF. THE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA

Kod produktu: K4963
THE PROFESSIONAL CHEF. THE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
Tytuł: THE PROFESSIONAL CHEF. THE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
Autor: PRACA ZBIOROWA
Wydawnictwo: INNE
Rok wydania: 2002
Format książki: 285 x 225 mm
Ilość stron: 1036
ISBN: 9780471382577
Okładka: twarda
Stan ogólny:

bardzo dobry

Uwagi: otarcia okładki
Punkty rabatowe: 540 pkt.
Cena: 54,00 zł

Poleć znajomemu poleć
Zadaj pytanie sprzedawcy pytanie

Opis książki

 The Professional Chef, the official text of The Culinary Institute of America's culinary degree program, has taught tens of thousands of chefs the techniques and fundamentals that have launched their careers. Now in a revolutionary revision, The Professional Chef, Seventh Edition not only teaches the reader how, but is designed to reflect why the CIA methods are the gold standard for chefs. With lavish, four-color photography and clear, instructive text, The Professional Chef, Seventh Edition guides culinary students--professional aspirants and serious home cooks, alike--to mastery of the kitchen. Over 660 classic and contemporary recipes, with almost 200 variations, were chosen especially for their use of fundamental techniques. These techniques and recipes form a foundation from which a professional chef or home cook can build a personal repertoire.

www.antykwariat.waw.pl
Proszę czekać - trwa ładowanie treści